"Ботокс передається статевим шляхом", - такими коментарями відреагували користувачі англомовного сегменту інтернету на недавні фотографії Володимира Путіна і Аліни Кабаєвої. Офіційних підтверджень близькості президента та олімпійської чемпіонки немає, однак, як вважають американські журналісти, здогадатися про все можна і за непрямими "доказами".

Так, на незвичайну подібність «нових» післяопераційних обличч Путіна і Кабаєвої звернули увагу співробітники порталу Goddess of Glam, присвяченого пластичній хірургії. На думку журналістів, той факт, що російський лідер звертався до послуг пластичних хірургів не викликає, в той час як Аліна Кабаєва, яка менше показується на публіці, досить довго примудрялася приховувати наявність слідів косметичних втручань. Втім, при уважному співставленні старих знімків з більш новими, легко помітити, що у гімнастки помітно змінилися губи, брови підвелися, а загальна форма обличчя з овальної стала швидше круглою.

Аналогічні зміни помітні і у Володимира Путіна. Досить звернути увагу на його стала вже класичною фотографію, яка зберігає президента з початку 2000-х з ним же з середини 2010-х. При цьому, як у випадку Путіна, так і в випадку Кабаєвої, основним інструментом пластичних хірургів стала саме підтяжка обличчя.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Все це, на думку порталу Goddess of Glam, дає серйозні підстави, щоб заявляти про те, що рішення про пластику було прийнято парою спільно і необхідні маніпуляції проводилися, ймовірно, одними і тими ж фахівцями.

Нагадаємо, українцям розкрили подальші плани глави держави-окупанта Володимира Путіна, який запустив "марафон щедрості" на окупованому Донбасі видачею населенню російських паспортів.

Як повідомляв раніше Знай.uа президент Російської Федерації Володимир Путін дозволив видавати надавати громадянство Росії жителям непідконтрольною владі частині території Донецької і Луганської областей за спрощеною схемою.

Знай.uа писав про те, що відомий російський художник Сергій Йолкін дав користувачам мережі новий привід для сарказму над ватажком кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним.