Президент України Володимир Зеленський опублікував у своєму Instagram емоційний пост, присвячений найближчим людям. Глава держави опублікував фото, де сидить на простій кухні зі своїми батьками.

Читайте Знай в Google News!

" Кривбасссс!!! Папаааа!!! Мамаааа!!! Люблю!!!",- емоційно написав він.

Українці не пройшли повз такого незвичайного і емоційного посту і думки у них з цього приводу були різними. Зокрема, люди звернули увагу, що в будинку батьків президента немає ні палаців, ні хоромів. Одні бажали тепла любові, а інші навіть пропонували переписати правопис під президента. Деякі відзначили, що президент повинен потурбуватися про добробут батьків.

"все простенько як у всіх сімей, немає ні палаців, ні хоромів, немає незліченної кількості охорони", " я вважаю , що наступним кроком треба узаконити правопис-три знаки оклику після російського слова тато і чотири знаки оклику після п'яти букв в слові мама.", "Нехай Бог оберігає !!! Батьки то святі", " Здоров'я!!! Тепла і любові!!! Батькам величезний привіт!", "Люди, будьте людьми! Президент теж людина. Тільки він, на відміну від нас взяв на себе відповідальність за всю державу! Нам потрібно допомогти йому або просто не заважати. Ми, які пережили 90-ті, переживемо і ці труднощі. Не судіть, та не судимі будете. Низький уклін і здоров'я батькам", " ось дивлюся і хочеться вірити в добрі наміри, але парламент, Кабінет міністрів та інші призначенці не покращують життя простих українців.", "Єдине фото під яким не напишу нічого поганого, тому що батьки це святе", "ви повинні подбає про добробут і інших батьків. ",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський прибув до Дніпра на похорон гендиректора "Південного", Охорона, маска і скорботний погляд.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський прокричав про кохання на всю Україну.

Також Знай. ua писав, що Зеленський одужав і розповів про свої "музи".