Політик і громадський діяч, лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко розповів про місцеві вибори, які відбулися в Україні не так давно. Він також проаналізував бюджет держави на наступний рік І Міжнародний валютний фонд.

Про це Микола Томенко повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Більшість людей критично поставилося до виборів, 2/3 не прийшли на вибори. На сьогоднішній день ідеологія цінності і передвиборчі обіцянки – ні що, бюджет і влада – все. Сьогодні абсолютна більшість патріотичних і чесних політичних сил домовляються між собою і формують більшість", - стверджує Микола Томенко.

За словами політика, на сьогоднішній день ще не обрали голову Київської обласної ради, але був використаний унікальний спосіб. Томенко каже, що для того, щоб проконтролювати своїх, партія "Слуга народу" видала зелені ручки, партія "ОПЗЖ" - сині, а "Батьківщина" - сині.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Вишенька на торті Рошен була Вінниця, для Порошенка Вінниця - це політична Батьківщина, він звідти почав політичну кар'єру, був депутатом. Вінницька Рада прийняла рішення, що формуватиме більшість без Порошенка. Команда Порошенка покинула зал засідань, сказала, що вона буде в опозиції проти злочинної української влади у Вінницькій області", - підкреслив Микола Томенко.

Також політик згадав бюджет країни на 2021 рік, підкресливши, що Міністерство фінансів домовилося з МВФ про те, яким же він буде. За його словами, найбільше фінансів отримали силові структури і українська влада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я завжди наводжу класичний приклад неадекватності бюджету або неадекватності влади, яка дивиться на бюджет, як на свої гроші зі своєї кишені. Верховна Рада вирішила поміняти собі машини в умовах коронавірусу", - підкреслив Микола Томенко.

Нагадаємо, що політик Микола Томенко розповів, хто з нинішнього уряду є таким же президентом, як і Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микола Томенко розкритикував українську владу за введення карантину вихідного дня.

Також "Знай.ua" писав, що політик Микола Томенко вважає, що проект бюджету на наступний рік нічого хорошого для населення не дасть.